How High 2 trailer wordt met veel chagrijn ontvangen

redactie 8 apr 2019 Entertainment

How High is een van de beroemdste komedies over stoners ooit. Met Method Man en Redman van de Wu-Tang Clan in de hoofdrollen werd er in 2001 een iconische film afgeleverd. Je zou dus verwachten dat een vervolg niet anders dan een kaskraker kan worden. De How High 2 trailer wordt echter bedolven onder de dislikes.

Reden hiervoor? De fans zijn teleurgesteld in de keuze om niet wederom voor Method Man en Redman in de hoofdrol te kiezen. In plaats daarvan krijgen de jonge rappers Lil Yachty en DC Young Fly deze rollen toebedeeld. Waar Method Man en Redman overduidelijk grote liefhebbers van pretsigaretten zijn, heeft Lil Yachty aangegeven nooit wiet te roken wat het allemaal wat minder geloofwaardig maakt.

“Respectloos”

De YouTube-video is dan ook gevuld met comments over hoe respectloos is dat de rappers die How High op de kaart hebben gezet aan de kant geschoven worden. Bovendien is de beslissing niet in samenspraak met Meth & Red gemaakt. Zo vertelde Redman in een interview in oktober dat hij niet over de rechten van de film beschikt en geen zeggenschap heeft. Toen hij het nieuws hoorde was hij dan ook zeker niet blij: “Meth en ik waren gewoon aan het wachten op een nieuw script voor How High 2 toen we het nieuws hoorden. Mijn probleem ermee is dat wij als artiesten How High groot hebben gemaakt en het gebaseerd is op onze ideeën.”

Hoop voor teleurgestelde fans

Er is echter ook goed nieuws voor alle fans die weer een film van de twee rappers samen wil zien. Redman vertelde verder namelijk: “Wanneer één deur sluit, gaat een ander weer open. Het creëert ruimte voor Meth en ik om een volledig nieuwe film te doen. We hebben namelijk een dope idee voor een film waar we al tijd mee rondlopen. Het idee kwam zelfs direct na How High (2001).” Niets te vrezen dus voor de teleurgestelde fans. Er komt nog genoeg content van de twee rap-veteranen aan.

Reageer op artikel:
How High 2 trailer wordt met veel chagrijn ontvangen
Sluiten