Dit zijn de ziekste hotspots in Ibiza waar jij naar toe moet

Redactie 30 jun 2018 Entertainment

Vakantietje al geboekt? We hopen van wel, want het moet weer een heerlijke zomer worden. Ga je toevallig naar Ibiza? Dan ben je al helemaal goed bezig pik! Op het eiland staat centraal dat je exotisch kunt genieten en kei hard kunt partyen. Omdat er zoveel te zien is, hebben wij voor jou even een TravelGuide gemaakt.

Want ja, het blijft moeilijk kiezen als je zoveel keus hebt tijdens je vakantie. Je wilt immers op de terugweg in het vliegtuig denken: Fuck, dit was de ziekste vakantie ooit. Dat gaan wij eens eventjes voor je regelen. Met deze guide weet jij waar je deze zomer moet bevinden om de lekkerste, chillste, mooiste en meest legendarische plekjes van Ibiza te spotten.

1. Amante

Trouwlocatie op en top als je het ons vraagt. Dit is hét strand waar je de magische woorden aan je toekomstige vrouw wilt vertellen. Really, ‘ie kon zo uit een film komen. Het enige minpuntje is dat het strand alleen bereikbaar is via een restaurant. Wel zeker de moeite waard om daar eens te lunchen. Dat strand is magisch.

2. Cinema Paradiso

Je kent ze vast wel uit al die Amerikaanse films: De openluchtbioscoop. Lekker romantisch samen met je dinnie en film kijken onder genot van een glaasje rode wijn met een lekkere versnapering. Ze draaien bij Paradiso weliswaar niet de nieuwste films, maar de sfeer mag er zeker zijn. Vooral als je die avond een sterrenhemel hebt. Bof jij even.

Ibiza
Cinema Paradiso

3. Cala Comte

Bevind je in de buurt van het Noord-Westen van Ibiza? Heb jij eens mazzel. Daar ligt namelijk een van de mooiste baaitjes ter wereld. De zee is prachtig blauw en turquoise en ‘s avonds kun je ook nog eens heerlijk genieten van een prachtige zonsondergang.

4. THE BUTCHER

Even zin om bij te komen van al dat feestgedruis? Laat je eens verwennen met een heerlijke dikke verse burger in combinatie met een frisse milkshake. Wij kunnen geen restaurant opnoemen die de beste burgers maakt dan THE BUTCHER. De burgerbar werd in 2017 geopend en werd meteen een groot succes. Hele dikke tip van ons. Ben je in de nacht op zoek naar een locatie om je late night cravings nog te willen stillen, THE BUTCHER is open van 12.00 ‘s middags tot 08.00 uur ‘s ochtends. 2 minutos gelegen van de Pacha.

Ibiza

5. Cala Bassa Beach Club

Zin om te partyen? Tuurlijk, snappen we. Bij Cala Bassa Beach Club kun je heerlijk genieten van een muziekje plus de nodige drankjes en hapjes. Krijg je er ook nog eens een prachtig gratis zandstrijd erbij met kraakhelder water. Is nog niet klaar, want het uitzicht is ook legendarisch.

Reageer op artikel:
Dit zijn de ziekste hotspots in Ibiza waar jij naar toe moet
Sluiten