Oude Chinese suikerfabriek omgetoverd tot het spectaculairste hotel dat wij ooit hebben gezien

Redactie 3 jun 2018 Entertainment

Grootste pluspunt: Gratis WiFi. Hatsee, dat is pas een mooi extraatje, toch? Nee, effe serieus. Dit is oprecht een soort hemel op aarde. Wat ooit een Chinese suikerfabriek was, is helemaal op en top omgebouwd tot een heus vakantieparadijs. Het Alila Yangshuo hotel, gelegen in de Chinese provincie Yangshuo, is iets waar je met je maten wilt chillen.

Het mooie van dit alles, hij staat gewoon op Booking.com. Kun je dus nu als de wiedeweerga een kneiterdikke vakantie boeken met je vriendengroep. Reviews vertellen je met een 9,1 dat het zeker de moeite waard is. Het gaat je ongeveer 250 euries kosten. Per persoon inderdaad. Valt nog enigszins mee, want je krijgt er een heleboel voor terug. Check de volgende info:

Luxe-regen

Het hotel beschikt over 177 kamers, een spa, een zwembad, meerdere restaurants, een welnesscentrum en zoals zij het beschrijven ‘een heel goed ontbijt’. Klinkt toch niet verkeerd? Allemaal leuke opties, maar uiteindelijk betaal je voor de plek en het uitzicht. Kijk toch even naar de foto’s hier beneden. Naast het prima uitzicht en de vele luxe’s heb je ook nog wat andere dingetjes die je vaak genoeg ziet bij een hotel. Maar ditmaal hebben ze het allemaal. Klaar voor een tweede dikke lijst? Picknickgebied, zonterras, BBQ-faciliteiten, terras, tuin, bibliotheek en nog heel veel andere services die je vakantie mega dik maken.

Foto’s: Booking.com

Reageer op artikel:
Oude Chinese suikerfabriek omgetoverd tot het spectaculairste hotel dat wij ooit hebben gezien
Sluiten