Honderden mannen erin geluisd door dezelfde vrouw via dating-app

Redactie 21 aug 2018 Entertainment

Dit is echt een bizar verhaal. Iedereen die Tinder heeft en ooit met een match heeft afgesproken, weet waarschijnlijk dat de foto’s op de app niet altijd representatief zijn voor hoe je date eruit ziet. Wellicht voel je je een beetje genaaid, maar nooit meer nadat je dit zieke verhaal hoort. Dit Tinder gesprek loopt namelijk niet uit op een date, maar een groot complot. Alle honderden mannen zijn erin geluisd.

Zondag 19 augustus hadden ongeveer tweehonderd man een date met dezelfde Natascha Aponte, waaronder de 21-jarige Amir Pleasants uit New Jersey. Tegen New York Times vertelt hij dat hij een hele goede klik had met haar, totdat ze ineens niks meer van zich liet horen. Tot vorige week dan, toen nodigde ze hem uit om naar Union Square in New York te komen.

Datingwedstrijd

Na een rit van maar liefst twee uur kwam Amir aan op de locatie en trof een dj en publiek aan. Dat publiek dat net als hij heeft afgesproken met dezelfde dame. We horen je denken, Natascha kwam niet. Oh jawel, ze klom het podium op om doodleuk te verkondigen dat de gasten onbewust meedoen aan een spontane datingwedstrijd. Iedereen die groter is dan 1,78 meter tenminste, de rest mocht opbokken. Net als alle Jimmy’s, vindt ze geen toffe naam namelijk.

Opdrachten

Tja, ze is kieskeurig. Het schijnt wel zo te zijn dat iemand echt een date met haar gewonnen heeft. Wel nadat iedereen live werd geswipet door Natascha en dertig push ups had gedaan. Amir besloot de eer aan zichzelf te houden en weer twee uur naar huis te karren. Filmmaker Rob Bliss laat weten dat aankomende donderdag een video online komt waardoor we meer weten over deze bizarre datingwedstrijd. Natascha heeft trouwens inmiddels al haar social media afgeschermd, ze krijgt namelijk nogal wat stront over zich heen na haar bizarre actie.

Foto: YouTube.

Reageer op artikel:
Honderden mannen erin geluisd door dezelfde vrouw via dating-app
Sluiten