Dit zijn deze zomer de Holiday Musthaves voor in de slaapkamer

Redactie 23 mei 2018 Entertainment

Zo jongens, zijn we al helemaal klaar voor de zomer? Weet je het zeker? Denk daar nog maar een keer over na jongen. Sowieso dat jij niet alles op orde hebt. Heb je al je speeltjes voor in de slaapkamer allemaal al op een rijtje? Precies. Nou wil het toevallige feit dat je bij onze matties van Willie.nl nu 10% korting krijgt op alle Holiday musthaves. Als je nu de actiecode travellist gebruikt, dan fix jij die korting voor jezelf. Mooi toch? Dan kun je bovendien ook nog deze week een Gratis Willie vibrator bestellen. Yep, het feest is gaande bij onze homies. Wel een beetje snel zijn, want op is op. Logisch. Hieronder stellen we alle ondeugende vakantie-items nog een keer aan je voor.

1. Gratis Vibrator
Juh! Gratis vibrator voor je vriendinnetje. Voor als jij een weekendje gaat festivallen met vrienden of een backpacktour door Azië gaat maken. Geef je er een pasfoto van jezelf bij, is jouw meisje ook weer onder de pannen tijdens jouw afwezigheid. Ja toch!

2. Womanizer 2GO
De discrete versie van de womanizer. Leuk cadeautje voor als je vriendinnetje op reis gaat bijvoorbeeld. De Womanizer 2GO ziet eruit als een lipstick, maar wordt voor hele andere doeleinden gebruikt. Hehehe.

Womanizer 2GO
De Womanizer 2GO

3. Mini Massagewand
De Willie mini massagewand is de massagewand op pocketformaat en wordt gebruikt om de clitoris mee te kietelen. Door z’n formaat kan die bijvoorbeeld gewoon aan een sleutelhanger worden gehangen. Lachen toch? Bestel ‘m hier.

4. Condoompakket
Condoompakket met, jawel, heel veel condooms. In alle verschillende soorten en smaakjes, zodat jij kunt checken welke jij het lekkerste vindt.

Safe Wild & Out pakket
Het Safe Wild & Out pakket

5. Perfect vibe
Nog een kleine dekselse vibrator waarmee de clitoris wordt gestimuleerd

6. Pleasurelab moonshake massager
Deze hebben wij dus wel eens getest met ons vriendinnetje en we kunnen je vertellen: ge-ni-aal. Ook voor vakantie in eigen land uitermate geschikt voor de broodnodige portie plezier.

7. Glijmiddel
Niemand vindt het leuk om zonder slidingbroekje over een gortdroog kunstgrasveld te glijden. Wat moet je zonder de nummer 1 hulpmiddel der hulpmiddelen in het spel der liefde? Nu voor de helft van de prijs pik.

8. Ultiem verlangen bordspel (reiseditie)
Stratego, Mens-erger-je-niet, Risk, we kennen ze ondertussen allemaal wel. Ultiem Verlangen is een bordspel met spannende vragen en opwindende opdrachten. Extra leuk voor stelletjesvakanties!

Tenga eitjes
De Tenga eitjes

9. Tenga Keith Haring Street Eitjes
Niet de eitjes die jij denkt, maar speciale eitjes voor tijdens het masturberen. Door de speciale structuur aan de binnenkant van het Tenga eitje zal je tokus extra plezier ondergaan. Tel uit je winst!

10. Masturbator
De Masturbator in handig pocket pussy formaat. Dus die kan je met een gerust hart in je koffer stoppen en door de scanner op Schiphol laten gaan, niemand die er erg in heeft wat jij allemaal denkt uit te spoken op je verkansie. Hatsa!

11. Cockring
Je kan een broodje grillworst met kaas kopen bij je plaatselijke slager, maar voor hetzelfde bedrag koop je gewoon een cockring. Met deze slaapkamergadget maak jij je partner helemaal gek. Jottem!

Klik op deze link en profiteer direct van de Holiday Musthaves.

Reageer op artikel:
Dit zijn deze zomer de Holiday Musthaves voor in de slaapkamer
Sluiten