Met deze state of the art hogedrukreiniger ben jij baas in eigen tuin

redactie 25 feb 2019 Entertainment

Zaterdag, mannendag. Daar kan je niet omheen en dat pakt niemand van ons af. De een gebruikt het om een rondje te touren met z’n oldtimer of een potje voetbal te kijken/spelen. De ander gebruikt het om eens lekker te klussen of in de tuin te werken. Wij mannen zijn ook dol op robuust en krachtig gereedschap. Wat LEGO of Playmobil voor kinderen is, is gereedschap voor ons. Wij helpen een handje mee en hebben een hogedrukreiniger voor je uitgezocht waarmee je niet alleen de tegels kan schoonspuiten, als je wil kan je zelfs het hele huis van je schoonmoeder omverblazen.

De lente doet snel zijn intrede in ons stervenskoude kikkerlandje. Dat betekent dat alles weer gaat bloeien. Ook, helaas, het onkruid dus. Wacht je te lang, dan zijn alle tegels naar de gallemiezen, om nog maar te zwijgen over je houten schutting. Helemaal onder de vieze aanslag, net als je mannelijkheid als je er niet snel wat aan doet. Met dit speeltje maak jij je hier geen zorgen meer over. Kom maar op met de lente!

Hogedrukreiniger met brute kracht

Deze HD 10/25 S 4 Hogedrukreiniger is het paradepaardje van de tuingereedschappen. Met de ferme rubberen wielen kan je over alle ondergrond banjeren. Zelfs door de zandbak van je zoontje. Met een werkdruk van 250 bar en een maximale wateropbrengst van 1000 liter per uur kan je prima uit de voeten, dachten wij zo. Jammer genoeg moet je wel even je portemonnee omkeren, want dit speeltje kost je zo’n 1895 euro.

Hou je nou wel van klussen in de tuin, maar wil je niet zoveel geld uitgeven? Maak je dan geen zorgen. Ook voor jou hebben we een adresje waar je voor veel minder geld een professionele hogedrukreiniger op de kop kan tikken.

 

 

Reageer op artikel:
Met deze state of the art hogedrukreiniger ben jij baas in eigen tuin
Sluiten