Hoera! FHM.nl is helemaal vernieuwd!

Redactie 5 jan 2017 Entertainment

Zo, hoe zijn jullie het nieuwe jaar begonnen? Wij dachten ‘m gelijk maar helemaal fris te starten en wel met een spiksplinternieuwe website! Kijk ‘m nou toch. Shinen als een malle op het interwebs. Ziet er lekker uit toch?

Hij ziet er niet alleen lekker uit. Hij doet het ook veel beter. Voor jullie. Op je mobieltje bijvoorbeeld. Hoef je niet meer moeilijk te gaan zitten doen met inzoomen, maar kun je is ‘ie gelijk klaar om letters en foto’s te verslinden. Yes, eindelijk. Zo voldoet hij helemaal aan de website standaard anno 2017. En daar zijn we Churandy Martina blij mee.

Verder kun je vanaf nu bijvoorbeeld de Weekendhapjes in de WhatsApp groep van je vrienden delen, want vanaf nu is het mogelijk om artikelen via WhatsApp te sharen. Vind je op mobiel heel makkelijk onderaan elk artikel.

Daarnaast kun je nu tussen artikelen navigeren met je pijltjes en is de zoekfunctie rechts bovenin flink verbeterd. Zoek je een artikel uit ons verleden? Vanaf nu is het veel makkelijker terug te vinden. De hele database van oude artikelen is meegekomen, dus alles staat er nog steeds gewoon netjes op.

What else? Inhoudelijk verandert er eigenlijk niet zo heel veel. Wij gaan nog steeds de meest awesome, funny en sexy gerechten aan jou voorschotelen zoals we altijd al deden. Het wordt alleen geserveerd in een veel mooier restaurant.

Wij hopen dat jullie onze nieuwe thuisbasis net zo tof vinden als wij. Mochten er nou dingen zijn die je hebt op te merken, niet bevallen of zie je dingen die nog niet goed werken. Stuur ons even een bericht op Facebook. Heel graag, want daar wordt het uiteindelijk alleen maar beter van.

Heel veel plezier met het vernieuwde FHM.nl!

Reageer op artikel:
Hoera! FHM.nl is helemaal vernieuwd!
Sluiten