De game Hitman 2 komt in eind dit jaar uit en hier is de spectaculaire trailer

Redactie 8 jun 2018 Entertainment

Terwijl hij alles in zijn omgeving opneemt beweegt hij zich langzaam door de menigte heen. Hij draagt een politieagenten pak en door de hoed valt de getatoeëerde barcode op zijn kale kop niet op. Deze man kent geen emoties, een machine puur en alleen getraind om mensen te eindigen. Jij bestuurd zijn doen en laten. Mannen, er komt weer een nieuwe Hitman game aan. De trailer van Hitman 2 is daar en agent 47 is nog even dodelijk als altijd.

Een paar dagen geleden speelden de geruchten op dat er een Hitman 2 in de maak was, blijkt dat de geruchten waar waren. Warner Bros. Interactive Entertainment heeft dat bekend gemaakt tijdens een pre-E3 stream.

Trailer

Naast dat dropten ze ook meteen een trailer online die ons al helemaal enthausiast achter laat. Zeker omdat de voice-over van de trailer verdacht veel op Sean Bean zijn stem lijkt.

Release date

De game zal een vervolg zijn op de eerste game en zal zich meer gaan verdiepen in het verleden van Agent 47. Het spel zal beschikbaar zijn voor Playstation 4, PC en Xbox one. De game komt ook al sneller dan verwacht, op 13 november 2018 valt het spel al te bemachtigen. Hier is de trailer van Hitman 2:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
De game Hitman 2 komt in eind dit jaar uit en hier is de spectaculaire trailer
Sluiten