Historisch moment: allereerste foto van de Black Hole in de ruimte

redactie 10 apr 2019 Entertainment

Het is ze dan eindelijk gelukt. Astrologen van over de hele wereld hebben samengewerkt om het veel benoemde, maar nooit bewezen, Black Hole mysterie beeldend te maken. En dan bedoelen we uiteraard niet de term die je op Pornhub zal vinden. Er zijn miljarden in dit project gestopt en de wetenschappers zijn zeer tevreden met de wazige foto.

Een Black Hole is een soort gat die duizenden kilometers in de ruimte zit. Er wordt gezegd dat dit gat een vacuüm effect heeft, waarbij alles in de buurt opgezogen wordt in het roterend gat. Nog altijd is het een raadsel waar dit naartoe leidt. Er is over het algemeen wel een globaal geloof geweest, dat de Black Hole ook echt bestaat. Aangezien er nooit bewijzen waren, bleef de discussie soms circuleren. Tot nu. Astrologen zijn ontzettend blij met de foto. Wazig of niet, het is volgens de slimbo’s pas het begin. Check de aankondiging van de Black Hole hier.

Historisch moment op foto

De foto van de Black Hole is een historisch moment. Nog nooit zijn er beelden gemaakt van de grootste stofzuiger in het universum. Met deze foto is het ’t sterkste bewijs dat de Black Hole ook echt bestaat. En kan er verder onderzoek gedaan worden naar het mysterie achter het fenomeen.

Reageer op artikel:
Historisch moment: allereerste foto van de Black Hole in de ruimte
Sluiten