Het ultieme huis voor luie mensen kost ruim 30 miljoen euro

thomas 17 sep 2015 Entertainment

Smartphone, smartwatch, smart tv en ga zo maar door. Als je er een beetje bij wil horen moet alles wat je in huis hebt smart zijn. Het is daarom vast geen verassing dat er nu ook een huis is dat vol zit met technische handigheden. Dit zogenaamde ‘smart house’ is een project van oud Apple executive Michael Barnick. Hij is eigenaar van ‘Quantum Integration’, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het automatiseren van zo’n beetje alles in je huis. Als specialist op dit gebied mag je dus verwachten dat je zelf eigenlijk niks meer hoeft te doen in dit huis, en dat klopt wel aardig.

Het begint al op het moment dat je aan komt rijden: de poort gaat open, de verlichting gaat aan en de fontein begint te spetteren. Met behulp van de handige app kun je de verlichting, TV, open haard, luxaflex en nog veel meer bedienen. Voor de rest van het huis heb je de app niet eens nodig want zo ongeveer alles is volledig geautomatiseerd, zo hoef je nooit het aquarium te verschonen en gaat de handdoekverwarmer automatisch aan als je onder de douche stapt.

Ook zonder al die handige foefjes is dit huis geen vervelende plek om te wonen. Het enorme landgoed is onder andere voorzien van een panoramatoren, fitnesszaal, sauna en bioscoopzaal met 12 plaatsen. Micheal en zijn vrouw wonen hier nu een paar weken en ze zijn erachter gekomen dat ze eigenlijk niet in zo’n groot huis willen wonen, en daarom gooien ze hem in de verkoop. Voor iedereen die dus nog een leuk optrekje zoekt in Californië en ruim 30 miljoen euro op de bank heeft staan is dit is een zeer aardige optie.

Reageer op artikel:
Het ultieme huis voor luie mensen kost ruim 30 miljoen euro
Sluiten