10 vrouwen waar wij ons aan willen onderwerpen op Internationale Vrouwendag

Redactie 8 mrt 2018 Girls

Waar de man decennia geleden de dominante positie innam, is dat in de huidige periode wel anders. Je kunt lullen wat je wilt, maar vrouwen zijn de baas. En wie zijn wie om daar tegenin te gaan? En dan is het vandaag ook nog eens Internationale Vrouwendag! Om ze te eren, hebben wij 10 vrouwen voor je klaargezet waar wij ons met liefde aan zouden willen onderwerpen.

1) Angelina Jolie

What are you doing this weekend?

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie) on

Een van de grootste sekssymbolen ter wereld. Angelina is sexy, mooi en vooral krachtig. Ze straalt iets uit waardoor je gewoon weet dat je geen ruzie met haar wilt. Iets verleidelijks maar gevaarlijks tegelijkertijd. Het schijnt dan ook dat Angelina behoorlijk kinky en dominant in de slaapkamer is. Iemand die bekend staat om verder te gaan dan normaal S&M. In een interview tegen OK! zei ze ooit: “Ik begon seks te hebben met mijn vriendje en de emoties waren niet meer genoeg. Ik was geen klein meisje meer. In een moment dat ik mezelf dichterbij mijn vriendje wilde voelen pakte ik een mes en liet hem bloeden, hij snee mij ook. We waren geheel bebloed en mijn hart ging tekeer. Het was een leeftijd waarop ik me avontuurlijk voelde, zeker na een paar biertjes”. Holy shit! Angie!

2) Rihanna

#STUNNA LIP PAINT. NOV 23 @fentybeauty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Deze Barbadiaanse dame is al jaren lang een voorbeeld van een sterke vrouw, die pure zelfverzekerdheid uitstraalt. RiRi komt gangster over en we zouden zeker niet met haar de confrontatie willen aan gaan. Een vrouw die weet wat ze wilt. Dominant. Met liedjes als ‘S&M’ hoef je jezelf niet af te vragen wat Rihanna van je verwacht als het op het bed delen aankomt. “Ik houd ervan om gespankt te worden. Vastgebonden worden is fun. Ik wil het spontaan houden”. Spontaan kun je krijgen Badgirl

3) Heidi Klum

Blast From the Past: of one of my shoots with the legendary @pamela_hanson

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Duitse vrouwen hebben altijd al iets bazigs gehad. Vooral omdat het onmogelijk is om iets liefs in het Duits te zeggen. Probeer maar eens ‘Ich Liebe dich mein Schatz’ liefkozend te zeggen. Zie je? Gaat niet. Heidi Klum is een typisch voorbeeld van iemand die weet dat ze ook op deze leeftijd nog weergaloos aantrekkelijk is. Als een heuse cougar weet ze dan ook de ene na de andere jongeman te vangen. Ze vertelde ooit aan tijdschrift ‘Marie Claire: “Als je wild en gek bent, kom dan maar op. Dan is de andere persoon tenminste op de hoogte dat je een kleine duivel bent”. Man man man, oppassen voor deze mevrouw.

4) Scarlett Johansson

Instagram @scarlettjoohansson

Als ultieme actie vrouw in de films kennen we Scarlett dan ook alleen als een klein duiveltje. Iemand met wie je absoluut geen ruzie wilt. Daarnaast knalt het sexy gehalte altijd door het dak met Scarlett op de beeldbuis. Deze blonde rondborstige babe gaf ooit aan fantasieën te hebben over seks in de auto “Als ik iets geks, stouts en sexy’s zou willen doen, dan zou het seks in de auto zijn”. Oké dan.

5) Amber Rose

Instagram @amberrose

Wat moeten we zeggen? Amber Rose weet heel goed dat ze mooie vrouwelijke rondingen heeft. In het verleden maakte ze al meerdere uitspraken over dat je een vrouw moet lief hebben met al haar voor en nadelen, zo niet, jammer voor jou. Krachtig, zelfverzekerd en mooi. Als je als vrouw je kop durft kaal te scheren en nog steeds supersexy uitstraalt dan ben je er eentje uit duizenden.

6) Christina Aquilera

Instagram @xtina

Als coach bij The Voice is ze al in de dominantere positie. Wat is nou interessanter dan een Christina die je verteld wat je moet doen? Precies, weinig. Een combinatie van verleidelijk en dominant. Christina heeft niet veel uitspraken gedaan als het komt op binnen de slaapkamer. Maar hé: stille wateren, diepe gronden nietwaar?

7) Dita Von Teese

Instagram @ditavonteese

De meest kinky dame van de planeet, Dita von Teese. Ze staat bekend als stripper en softporno actrice. Daarnaast heeft ze een burlesque stijl waardoor de hoeveelheid sexyvezels de pan uitrijzen. Ze is de koningin van fetisjen, een dame die veel beter weet wat ze wilt dan jij. Een dame waar je je alleen maar nederig tegenover op kan stellen.

8) Carmen Electra

Instagram @carmenelectra

Nineties alert! Ze is verslaafd aan het verzamelen van lingerie en seks speeltjes. We zouden niet weten wat we met haar aan moeten, het zou alleen luisteren geblazen zijn. Carmen is al tientallen jaren de ultieme droom van elke man op deze aardkloot. Miljoenen mannen hebben uren weggekwijnd bij haar foto’s in Playboy. Om een voorbeeld te geven hoe Carmen is ze zei ooit tegen Playboy: “Een beetje plezier, een beetje pijn. Het gaat allemaal om het plezier”.

9) Eva Longoria

Instagram @evalongoria

Een dame die aangeeft gedomineerd te willen worden door de man, maar dan moet je van potdomme goede huizen komen. Eva bezit iets mysterieus, iets wat in je kleren gaat zitten, een geur die je niet uitgewassen krijgt. Een geur waarvan je ook niet wilt dat die je verlaat. Ze zal je vertellen wat je moet doen, ook al lijkt het dat jij de bovenliggende partij bent, besef goed dat je dat nooit zal zijn.

10) Beyoncé

instagram @beyonce

Het is Queen B, lijkt ons duidelijk. Als dat geen boegbeeld voor internationale vrouwendag is.

Foto: Instagram @angelinajolie

Reageer op artikel:
10 vrouwen waar wij ons aan willen onderwerpen op Internationale Vrouwendag
Sluiten