Het immense landgoed van Michael Jackson mag van eigenaar verwisselen

Redactie 3 mrt 2017 Entertainment

Na het Witte Huis is de casa van Michael Jackson het meest bekende optrekje ter wereld. De huizen spreken bij talloze mensen tot de verbeelding, al lijken ze niet bepaald op elkaar. Ze hebben wel één ding gemeen: beide bewoners werden een beetje gek.

Het immense Neverland stond vorig jaar al te koop voor een schokkende $100 miljoen, er was toen alleen geen koper voor te vinden die dat bedrag op tafel wilde leggen. Nu mag het landgoed weer de deur uit en is er een fikse korting aan verbonden: voor een kleine $67.000.000 mag het nu van eigenaar verwisselen.

Michael GIF - Find & Share on GIPHY

Michael Jackson kocht het gigantische huis in Santa Barbara County, Californië, in 1987 en noemde het naar het mysterieuze Neverland uit het sprookje Peter Pan waar kinderen nooit oud worden. De King of Pop bouwde de woning uit en voegde er een dierentuin, treinstation, bioscoop en pretpark aan toe om kinderen te vermaken. Het stond symbool voor de totale gekte die heerste rondom Michael.

In 2005 verliet Jackson het landgoed na een slopende rechtzaak en verkocht het vlak voor zijn dood in 2009 voor een schamele $22,5 miljoen aan een investeringsmaatschappij die het opknapte en het nu dus kwijt wil. We zijn benieuwd welke vent zin heeft om die flappen op tafel te droppen en deze zieke mansion te ownen.

 

High Snobiety

Reageer op artikel:
Het immense landgoed van Michael Jackson mag van eigenaar verwisselen
Sluiten