Toffe serie Shooter komt met derde seizoen en gaat in juni in première gaan

Redactie 23 mrt 2018 Entertainment

Oh yes, er komt een derde seizoen van de populaire serie ‘Shooter’ aan. Ryan Philippe keert terug als opperbaas en ex-marinier Bob Lee Swagger die de dood van zijn vader gaat onderzoeken. Het seizoen gaat verder waar seizoen twee erg abrupt eindigde. Een harde spannende actie serie die sinds zijn lancering op Netflix vele kijkers wist te boeien.

De serie die mede door Mark Wahlberg geproduceerd is, zal openen waar het tweede seizoen plots stopte. Mark Wahlberg speelde trouwens ooit in een film geïnspireerd door hetzelfde boek als de serie. Vette film ook, dus als je nog niks te doen hebt vanavond dan kunnen we die aanbevelen.

In seizoen twee moesten ze stoppen met filmen omdat hoofdrolspeler Ryan Philippe zijn been brak en niet meer kon filmen. Met het beeldmateriaal dat ze hadden besloten ze het tweede seizoen te maken waardoor de achtste aflevering al de seizoensfinale werd. Het nieuwe seizoen zal daarom uit 13 afleveringen bestaan. Extra veel kijkplezier, zodat nog langer kunnen bingen.

Origins Shooter

De serie is gebaseerd op de boekenreeks geschreven door Stephen Hunter. Het derde seizoen zal een vertolking zijn van het Boek Light waar sniper Swagger stuit op een verbond. Er komen nieuwe feiten op tafel betreffende de dood van zijn vader. De spanning zal weer oplopen en onze meester sluipschutter zal zich van zijn beste kant moeten laten zien.

Waarsschijnlijk zal seizoen 3 net als de vorige twee seizoenen verschijnen op Netflix. We weten dit helaas nog niet geheel zeker. Het gaat in ieder geval op 21 juni in premiere in Amerika. Als Netflix de rechten weet te houden komt het voor Nederland rond diezelfde periode uit. Goede hoop van wel!

Bekijk hier de trailer voor seizoen 1:

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
Toffe serie Shooter komt met derde seizoen en gaat in juni in première gaan
Sluiten