Helly Hansen gaat toffe samenwerking aan met Bruut

Redactie 6 apr 2019 Entertainment

Onze matties van Bruut zijn weer eens een supertoffe collabs aangegaan. Na eerdere samenwerkingen met Puma, Alpine en Daily Paper, is nu het Noorse Helly Hansen aan de beurt.

Helly Hansen is een Noors kledingmerk wat zich sinds 1877 focust op performancekleding voor hevige weersomstandigheden en sporten zoals zeilen, hardlopen en wintersport. Dit is begonnen door Helly Juell Hansen, die door middel van kleding in lijnzaadolie te dompelen een waterafstotend materiaal kreeg. Hier lag voor Helly Hansen de focus op, om de werkers in het havengebied van goede kleding te voorzien. Vele jaren laten speelt kwaliteit nog steeds een belangrijke rol, maar houdt Helly Hansen zich ook meer bezig met streetwear. Daarom is een samenwerking met een merk als Bruut natuurlijk ideaal om zichzelf nog meer te verweven in de streetwear cultuur.

Door het gebruik van de grote logo’s en de samensmelting van de twee merken in deze logo’s past deze capsule collectie goed in de huidige culture. Deze collectie bestaat uit twee hoodies en twee t-shirts, waarbij beide bekende logo’s van Helly Hansen zijn gebruikt in de collectie. De twee hoodies zijn ontworpen in een oranje en rode uitvoering, terwijl de tees zijn gemaakt in het wit en blauw.

De collectie komt uit op zaterdag 6 april om 10:00 uur instore en zondag om 11:00 uur online. Check het instore of op bruut.nl.

Winnen

Wil jij een tof item winnen uit deze collabs? Vertel ons in de comments waarom jouw garderobe wel een upgrade kan gebruiken en wie weet ga jij er vandoor met een nieuwe trui of t-shirt.

Reageer op artikel:
Helly Hansen gaat toffe samenwerking aan met Bruut
Sluiten