Helemaal uit je LEGO-dak in Denemarken

Redactie 8 okt 2017 Entertainment

Vroeger stond het bovenaan je verlanglijstje voor zowel sinterklaas, kerst en je verjaardag. Uren kon je je vermaken met het bouwen van huizen, parken, racebanen en ga zo maar door. We hebben het natuurlijk over die felgekleurde bouwsteentjes die zo lekker aanvoelen onder je voet; LEGO.

In Denemarken is een LEGO-centrum geopend van maar liefst 12000 vierkante meter. Je kan hier alles leren over de plastic blokjes en je creatieve geest los laten in de vele bouw area’s.

LEGO wilt de bezoekers dé ultieme LEGO ervaring bieden. Je kan er niet alleen spelen en bouwen, maar ook je probleemoplossende vermogen flink opkrikken! Er zijn namelijk ook bouwpuzzels en opdrachten die voor jou en mij nog eens heel lastig kunnen zijn. Het LEGO-huis is dus écht niet alleen voor je kleine nichtje en neefje bestemd. Jong en oud is er welkom.

Niet alleen de binnenkant van het gebouw laat je LEGO-fantasieën tot leven komen, nee de buitenkant brengt elke voorbijganger in hogere LEGO sferen.

Dus, wil je nog geen afscheid nemen van je kindertijd en ga je binnenkort naar Denemarken? Dan is het LEGO-huis zeker een aanrader. Zit een tripje er voorlopig nog niet in, maar ben je wel heel erg nieuwsgierig? Neem hier dan vast een virtuele rondleiding.

Foto’s: LEGO

High Snobiety

Reageer op artikel:
Helemaal uit je LEGO-dak in Denemarken
Sluiten