Win 2 VIP-tickets voor de exclusieve opening van de nieuwe bar in de Heineken Experience

Redactie 28 nov 2017 Entertainment

Oh jongens. We hebben nu toch wat moois voor jullie klaarstaan. Aanstaande vrijdag zal de feestmaand van december in stijl worden afgetrapt tijdens de opening van de The Best ‘Dam Bar in Amsterdam. Ja jongens, een nieuwe bar in de Heineken Experience. Dat moet natuurlijk uitbundig gevierd worden.

Dat gaat het dus ook! Waar vroeger werd gebrouwen, gaat nu worden gedanst. DJ Ome Kev gaat achter de draaitafels plaatsnemen, er worden lekkere hapjes geserveerd en uiteraard zal het bier rijkelijk vloeien. Het is een invite only party, dus jammer maar helaas voor jou. Ware het niet dat wij vier gastenlijstplekken mogen weggeven!

VIP-tasting

Kun jij mooi met drie vrienden een avondje vertier gaan beleven dus. Het festijn zal plaatsvinden van 22:00 uur tot 01:30 uur. Daarna kun je zo door richting de stad rollen. Dat zijn de betere stapavonden. Het enige wat wij vragen is dat je een verslag op Instagram Stories maakt en een fotootje post. Als dat alles is voor een avondje gratis bier dan weten wij het wel. Om het allemaal nog mooier te maken mag jij een een uurtje eerder komen om de VIP-tasting mee te maken. Dat wordt lekker veel biertjes proeven en een mooie uitleg over de historie van de Nederlandse multinational. Zeer interessant, kunnen we je uit eigen ervaring vertellen. Dat wordt een topavondje!

Winnen

Wil je dit winnen? Tag dan snel je een vriend in de comments op Facebook met wie je wilt gaan! Wij pikken er random een winnaar uit. Hier kun je je alvast op Facebook aanwezig zetten. Meer info over de hotspot of de mogelijkheden tot het afhuren van de nieuwe zaal check je op heinekenexperience.com.

Foto: Heineken Experience
Foto: Heineken Experience
Foto: Heineken Experience

In samenwerking met Heineken Experience

Reageer op artikel:
Win 2 VIP-tickets voor de exclusieve opening van de nieuwe bar in de Heineken Experience
Sluiten