Intieme trailer van documentaire over Heath Ledger trekt tranen

Redactie 5 apr 2017 Entertainment

Gisteren verscheen de trailer van de documentaire over Heath Ledger. Hij zou 4 april zijn 38e verjaardag hebben gevierd, helaas is het ondertussen alweer negen jaar geleden dat de fenomenale acteur na een ongelukkige overdosis overleed. Heath liet een jong dochtertje achter.

Wanneer we de trailer bekijken, valt ons meteen weer op hoe goed de Australische acteur kon inleven in zijn rollen en wat voor een geweldige carrière hij moet hebben gehad wanneer het ongeval nooit had plaatsgevonden.

Scary GIF - Find & Share on GIPHY

Heath Ledger maakte naam met zijn spel in Brokeback Mountain, 10 Things I Hate About You en natuurlijk zijn Oscar-winnende vertolking van The Joker in The Dark Night. Het was duidelijk dat Heath de rijzende ster was van Hollywood en ontzettend veel in zijn mars had.

In de documentaire I Am Heath Ledger van Derik Murray zien we nooit eerder vertoonde beelden van de jonge man. Het meeste materiaal is afkomstig van familie en vrienden, maar de meest intieme momenten zijn van de Australische acteur zelf die zich regelmatig filmde met zijn eigen kleine cameraatje.

17 mei verschijnt de documentaire op Spike TV. Echte fans kunnen het waarschijnlijk niet droog houden.

 

Unilad

Reageer op artikel:
Intieme trailer van documentaire over Heath Ledger trekt tranen
Sluiten