Hans Petersen brengt stijlvolle erotische kunst voor aan je muur

redactie 3 sep 2016 Entertainment

Hans Petersen is een bekende in de wereld van de fotografie. Zijn werk is nu te bezichtigen bij Gallery Rembrandt in Eindhoven. Ondertussen richt Hans zijn focus ook op visual art. Hierdoor heeft hij nog meer vrijheid om zijn creativiteit te tonen. Daar komen dus ook hele vette creaties van.

De geboren Rotterdammer leerde het tekenen van zijn grootvader. Hetzelfde geldt voor het fotograferen. Door hem kan hij vormen en perspectieven tot in detail bestuderen. Moet ook wel als je een exacte weergave wil schilderen / fotograferen.

Hans heeft een behoorlijke reputatie als fotograaf van mooie vrouwen. Hij heeft al aardig wat vrouwelijke BN’ers voor de lens gehad. Denk bijvoorbeeld aan Katja Schuurman, Yolantha Cabau, Froukje de Both en Beertje Beers. De Rotterdammer heeft een aantal covers van FHM, Playboy, Maxim en Beau Monde geschoten. Niet verkeerd!

Op de computer kan Hans helemaal los gaan met zijn eerder gemaakt foto’s. Zijn kunstwerken bestaan uit fotografie, schilderkunst en mixed media. Hans haalt zijn inspiratie vooral uit erotiek en schoonheid. Als je naar zijn kunstwerken kijkt, neem je eigenlijk een kijkje in zijn gedachten. Dit is kunst dat wij met in ons huis zouden ophangen. Vanaf 1 oktober is het werk van Hans Petersen te zien bij Gallery Dock in Rotterdam. Gaat dat zien!

Meer info en beelden op hanspetersen-art.com

Reageer op artikel:
Hans Petersen brengt stijlvolle erotische kunst voor aan je muur
Sluiten