Het grootste spookhuis van de Benelux zorgt voor hyperventilerende gasten

Redactie 2 okt 2017 Entertainment

Afgelopen vrijdag is Halloween Nightmares in Utrecht geopend. Ook wel bekend als het grootste spookhuis van de Benelux. Het lijkt een succesnummer te worden, want een dag later was het stijf uitverkocht en stonden mensen een uur in de rij.

Het griezelspektakel is te vinden in The Wall langs de A2 bij Utrecht en biedt plek aan 95 gasten per uur. Dion Varossieau, de naam alleen al is eng, is de grote inspirator achter het spookhuis. Tegen het AD vertelde hij dat vrijdagavond al vijf gasten hyperventilerend richting uitgang zijn gegaan en eentje moest zelfs naar het ziekenhuis omdat de vrouw haar beroerte was overgaan in shocktoestand. Dion: “Dan heb ik mijn werk goed gedaan.” Valt in principe weinig op af te dingen, het is immers een spookhuis.

Halloween Nightmares is dan ook alleen toegankelijk met begeleiding, mocht je jonger zijn dan 16. Op zich wel echt weer eens wat anders dan bowlen, karten of naar de film.

In totaal zijn er 40 acteurs ingehuurd die je de stuipen op het lijf moeten jagen. Van een clown tot een acrobaat en van een konijn tot een freak. Bloedende ledematen, schreeuwende mensen, plotselinge activiteit vanuit donkere hoekjs, doodshoofden, spinnenwebben, mistflarden, doodskisten, zwakke lampjes, 666, het zit er allemaal in.

In totaal duurt een toertje door het spookhuis drie kwartier. Halloween Nightmares is de komende drie maanden te bezoeken in Utrecht bij The Wall langs de A2. Als je durft.

AD.nl

Reageer op artikel:
Het grootste spookhuis van de Benelux zorgt voor hyperventilerende gasten
Sluiten