Dik haaiengevecht voor de neus van geschokte vissers

Redactie 30 jun 2018 Entertainment

Haaien, we krijgen er altijd toch wel de rillingen van. Vooral die kralige ogen, bah. We zien ze vaak als vlees- en mensenverscheurders en dat mag ook wel toen we deze zieke video zagen. Een heus haaiengevecht voor de neus van deze vissers.

Als je een haai aan de haak slaat, mag je van geluk spreken. Pas op dat ‘ie niet je lul eraf bijt. Je krijgt immers niet heel vaak de kans dat er eentje in je hengeltrucje trapt. Als er een haai aan je touw hangt, blijft het nog steeds mega gevaarlijk. Daarom is het voor deze vissers even een schokmomentje als ze beseffen dat er een haai in de vangst is. Blijft awesome natuurlijk, zo’n beest vangen.

Haaiengevecht

Het verhaal heeft nog letterlijk en figuurlijk een staartje. De haai hapt dus toe en even later komt er nog iemand op visite. Een nog wat grotere haai komt even langs en bijt de staart van de gevangen haai ervan af. Holy shit! Dat maak je ook niet vaak mee. De haai blijft dan nog gewoon door zwemmen terwijl hij liters bloed verliest. Dat is vast even schrikken zeg. Damn son, mag je wel van geluk spreken als je dit ook nog eens op camera hebt. Blijven creepy beesten die haaien.Vooral in een haaiengevecht.

Reageer op artikel:
Dik haaiengevecht voor de neus van geschokte vissers
Sluiten