Vrouw wil haai voeren, maar wordt volop in haar vinger gebeten

Redactie 3 jul 2018 Entertainment

‘Don’t feed the sharks.’ Ken je dat bordje niet als je op zee dobbert? Natuurlijk niet, want iedereen met een beetje verstand weet wel dat je dit nooit moet doen. Ook niet als de haaien niet gevaarlijk zijn. Dat heeft deze mevrouw geweten. Nooit haaien voeren.

Er zijn een aantal zaken waar Australië bekend om staat: Vegemite, Hugh Jackman en hun vreselijk agressieve wildleven. Het zijn dan niet altijd de toeristen die op moeten passen wanneer ze het laatste willen gaan spotten. Melissa Brunning kreeg de schrik van haar leven toen ze werd gebeten door een haai terwijl ze hem probeerde eten te geven. Ze werd zelfs een klein stukje in het water gesleurd. Gelukkig voor de vrouw hing haar vinger er nog aan. Ze moest wel een hevige operatie ondergaan en zal altijd een dik litteken overhouden aan hier niet zo slimme zet. Dus pas op, nooit de haaien voeren. Krijg je bloederige probleempjes van. Deze guy probeerde zijn pielemuis te voeren aan de haaien, is ook geen succesverhaal.

Shark attacks tourist Melissa Brunning

Melissa Brunning was taking advantage of a rare opportunity to feed what she thought was a placid shark in northern Western Australia. But, then the two-metre tawny nurse got a hold of her.Story: https://bit.ly/2KyCFSh#Sharks #7News

Geplaatst door 7 News Sydney op Zaterdag 30 juni 2018

Reageer op artikel:
Vrouw wil haai voeren, maar wordt volop in haar vinger gebeten
Sluiten