Guide: zo schiet je de perfecte dick pics!

luc 4 mrt 2015 Entertainment

Sinds het ontstaan van de webcam, gebruiken mannen dit instrument om hun intenties kenbaar te maken aan het vrouwelijke geslacht. Eén foto kan een zin vervangen die je liever niet rechtstreeks vraagt: ‘Hey, neuken?, ‘Heb je zin om een te knuffelen?’ of ‘Vind jij ook dat ik een designpiemel heb?’ Maar zoals iedereen weet die gezegend is met een tampeloerus, zijn er talloze manieren om je kleine soldaat met de wereld te delen. Om mannen een handje te helpen de perfecte dick pic vast te leggen, heeft Snapchatter Reece een paar handige tips voor je in petto. Nooit meer de verkeerde angle!

1. The Low Angle
Deze hoek zorgt ervoor dat de pielemuis vooraan in het midden te zien is en hierdoor de superster van de show wordt. De ontvanger kan niet om je piemel heen, omdat het frame overspoeld wordt door penisvlees. Dit wordt beschouwd als een meer geavanceerd shot. Ga dus voorzichtig te werk.

2. The Side Profile
Deze aanpak is voor de iets meer cameraschuwe snikkel. Voor de denkers onder ons. De Aristotelessen van de piemelfilosofie. 

3. The Birds Eye View
Fotografie heeft alles te maken met perspectief. Deze techniek maakt het mogelijk de ontvanger te voorzien van meer informatie over wat deze penis aan het doen is en waar het vandaan komt.

4. The Straight On
Ja, we weten ook dat Reese hier al over Technique 5 heeft. Waar the fuck is Technique 4? Technique 4 is nergens te bekennen. Is ze zelf waarschijnlijk vergeten. Dus blame her. Anyway, The Straight On  is een variatie op The Low Angle. Een prima techniek voor beginners onder ons.

5. The Let Me Grab My Sack
Deze techniek is wat agressiever dan de andere vormen. Het toont actie, intentie en lef! Maar pas op, waak voor een overdaad aan Let Me Grab My Sack-foto’s. 

Heb je ze alle technieken onder de knie? Dan is het tijd voor…

6. The Counter Flop
In dit shot zijn je gezicht en al je badkamer voorwerpen te zien en leunt je Pilatus op de rand van de wasbak leunen en is daarbij in volle glorie te bewonderen. Een man die deze techniek beheerst is een ware held. In verband met screenshots is dit wel een risicovolle, dus denk goed na voor je deze techniek toepast.

Veel succes mannen. En keep in mind: oefening baart kunst!

Reageer op artikel:
Guide: zo schiet je de perfecte dick pics!
Sluiten