Gruwelijke Max Verstappen-compilatie is de perfecte opwarmer voor het nieuwe F1-seizoen

redactie 14 mrt 2016 Machines

Aankomend weekend barst op Albert Park in Melboure het nieuwe seizoen van de Formule 1 weer los. Kunnen de Ferrari’s dit seizoen meedoen om de titel? Of wordt het toch weer Lewis Hamilton die met het kampioenschap aan de haal gaat? Wij verheugen ons toch vooral op een nieuw seizoen Max Verstappen.

Met een nieuwe auto, een jaartje ervaring in de handjes en een betere motor moet het een mooi seizoen gaan worden vol onmogelijke inhaalmanoeuvres. Deze compilatie gemaakt door de gasten van Race Giants met de highlights van het afgelopen jaar warmt je alvast helemaal op. Go Max!

 

Not givin in 2.0 #GOMAX

De heren van Race Giants, hebben een 2.0 versie speciaal voor ons gemaakt van de "NOT GIVIN IN" video met o.a betere beeldkwaliteit. Als je hem al eens gezien hebt, echt de moeite waard om nog even je geheugen op te frissen voor volgende week het nieuwe seizoen begint! #KIPPENVEL #GOMAX #RACEGIANTSNaar onze bescheiden mening het mooiste Max filmpje out there! Have fun!!!!Als je niets meer wilt missen het komend seizoen, like onze pagina’s allebei even aub.Daar doe je ons een groot plezier mee!LIKE ONS HIER:https://www.facebook.com/formulaa1motogp/?fref=tshttps://www.facebook.com/gplatestnews/De prachtige foto is ter beschikking gesteld door Leo Ernst! Daarvoor dank Leo!

Geplaatst door Gomax fanclub op zaterdag 12 maart 2016

Reageer op artikel:
Gruwelijke Max Verstappen-compilatie is de perfecte opwarmer voor het nieuwe F1-seizoen
Sluiten