Gruwelijke Batman v Superman: Dawn of Justice trailer onthult nieuwe bad guy

Dinsdag werden we al verwend met die hele dikke teaser van Batman v Superman, maar nu is het tijd voor het echte werk. Gisternacht verscheen namelijk de tweede volledige trailer van deze superheldenclash.

Naast heel veel brute actie wordt er in de trailer vooral meer duidelijk gemaakt over het verhaal. Het begin van de film zal vooral gaan over de vete tussen The Dark Knight en The Man of Steel. In de trailer zien we voor het eerst beide superhelden tegenover elkaar zonder hun superheldenpakken. De scènes tussen Bruce Wayne en Clark Kent zijn behoorlijk intens en zorgen voor wat meer variatie naast al die keiharde actie.

Verder zien we in de trailer dat Lex Luthor het lichaam van General Zod gebruikt om een legendarische bad guy uit het DC universum nieuw leven in te blazen: Doomsday. Dit brute beest is één van grootste vijanden van Superman en is vooral bekend als het wezen dat ooit Superman vermoordde. Gelukkig hoeft hij hem deze keer niet alleen te lijf te gaan, want hij krijgt hulp van Batman en Wonder Woman. Hoe epische dit gevecht gaat worden gaan we zien op 24 maart 2016, want dan knalt hij van het scherm in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op artikel:
Gruwelijke Batman v Superman: Dawn of Justice trailer onthult nieuwe bad guy
Sluiten