Deze chick heeft gruwelijk veel last van haar cup K en ze groeien nog steeds door

Redactie 10 apr 2018 Girls

Een flinke voorgevel, wij mannen zien het als één van de goede smaken die God had toen hij de vrouw schiep. Niet elke dame kan pronken met een flinke bos hout voor de deur. Je kunt immers niet alles hebben. Deze 23-jarige chick heeft nu al een boezem van cup K. Kolere zeg.

Tieten, weapons of mass destruction, jetsers, bloemkolen, umlauts, koplampen of de Mobiele Melkbrigade. Noem ze hoe je ze wilt noemen. We zijn er dol op en menig vrouw pronkt ook met haar satellieten, maar ze zijn niet altijd even handig. Bij sommige maten geeft het zo’n degelijke last dat je last van je rug krijgt of kampt met andere problemen.

Last van rug

De Australische 23-jarige Sheridan Larkman heeft cup K en heeft ongelofelijk last van haar grote borsten. Haar tieten begonnen te groeien toen ze acht jaar was en op 10-jarige leeftijd had ze al een volle cup D. Holy shit! Inmiddels zijn ze naar cup K gegroeid en blijkbaar hebben Bep en Truus geen zin om te stoppen met groeien. Ter nadele van Sheridan natuurlijk, want ze krijgt nogal last van haar rug.

grote borsten
Foto: Screenshot

Perverts

Ze kan ook nauwelijks over straat lopen. Constant zijn er mannen die haar naroepen en ze krijgt zelfs via social media ongevraagd veel berichtjes van perverts. Grote borsten zijn toch niet altijd ideaal. Ze zegt: “Soms kan ik er gewoon niets aan doen dat een deel van mijn borsten te zien is. Ik heb zelf ook jonge kinderen en zij worden elke dag blootgesteld aan de schuine woorden die mannen tegen mij zeggen. Zij zullen later denken dat het normaal is dat mannen zich op die manier gedragen tegenover vrouwen.”

Momenteel zamelt Sheridan geld in om een borstverkleining te krijgen. Laten we hopen dat ze dan een stuk minder last van haar rug heeft. Dat is niet het enigste probleem van grote memmen. FHM’s crush Lindsey Pelas legt uit in deze video waarom grote tieten hebben nogal kut kan zijn.

grote borsten
Foto: Screenshot
Reageer op artikel:
Deze chick heeft gruwelijk veel last van haar cup K en ze groeien nog steeds door
Sluiten