Binnenkort kun je groepsbellen in WhatsApp

Redactie 17 okt 2017 Entertainment

Met social-apps in overvloed, moeten apps als WhatsApp, Instagram en Facebook blijven ontwikkelen en updaten om interessant te blijven. Dat betekent dus nieuwe features uit de hoge hoed toveren. Of natuurlijk het eeuwenoude, ‘beter goed gejat dan slecht bedacht’. Zoals Instagram met het ‘verhaal’ van Snapchat deed.

WhatsApp moet dus ook de denktank op vollen toeren laten draaien. Een aantal jaar geleden kwam de chatdienst al met een optie om gratis met andere WhatsApp gebruikers te bellen. Als je meer dan alleen de stem van je gesprekspartner wil horen, kun je net als met Skype ook met beeld bellen.

 

WhatApp staat op het punt om die videofunctie te gaan uitbreiden. Als je nog niet gek genoeg wordt van groepschats, dan kun je binnenkort ook als een groep videobellen. Dat verreist dan wel de nodige coördinatie om het niet op een chaos uit te laten lopen. Er gaan al geruchten dat het groepsbellen momenteel getest wordt. Het is alleen nog niet bekend wanneer de functie voor iedereen te gebruiken zal zijn. Door de vele technische aanpassingen en foefjes ziet het ernaar uit dat de update ergens volgend jaar tevoorschijn zal komen. Maar goed ook, je moet er niet aan denken om in een hysterisch groepsgesprek van je schoonfamilie terecht te komen over hoe de kerstdagen ingericht gaan worden. Als je van delen houdt en je bent niet vies van een spannende sexting sessie dan biedt de nieuwe functie weer nieuwe kinky mogelijkheden.

Ballinnn

Reageer op artikel:
Binnenkort kun je groepsbellen in WhatsApp
Sluiten