Groen licht voor €100 miljoen kostende Scorsese’s en Netflix film The Irishman

Redactie 14 mei 2017 Entertainment

Jarenlang schoot het maar niet op maar eindelijk is er groen licht gegeven voor Martin Scorsese’s The Irishman. Voor het nieuwste meesterstuk van Scorsese gaat hij voor de negende keer aan de slag met top of the class acteur Robert De Niro. De productie van de film gaat volgens Indiewire 100 miljoen dollar kosten en dat schept een hoop verwachtingen!

Robert De Niro speelt de rol van Frank Sheeran, een maffiamoordenaar wiens bijnaam The Irishman was. Hij zou zelfs verbonden zijn geweest met de moorden van President Kennedy en Jimmy Hoffa. De nieuwste technieken gaan gebruikt worden om De Niro digitaal jonger te maken om dit meesterwerk vorm te geven.

Oorspronkelijk lag dit project in handen van Paramount dat tot 2019 een deal met Scorsese heeft. Tot Netflix recent de wereldwijde distributierechten kocht voor de film en deze dus nu zal moeten betalen. Welke andere acteurs rollen gaan spelen is nog niet bevestigt maar naar het schijnt ziet Scorsese een samenwerking met Al Pacino ook wel zitten!

Afbeeldingsresultaat voor the irishman

 

Reageer op artikel:
Groen licht voor €100 miljoen kostende Scorsese’s en Netflix film The Irishman
Sluiten