Gratis op groot scherm naar Verstappen kijken tijdens F1 drive-in op Zandvoort

Redactie 18 okt 2017 Entertainment

Aankomend weekend staat op het Circuit of the Americas de Grand Prix van Amerika op het programma. Ondanks dat de Verstappen fans overal op de wereld te vinden zijn tijdens een Grand Prix, is het circuit in Houston, Texas niet bepaald naast de deur en graaft een reisje erna toe al snel een groot gat in je portemonnee. Als je toch geen zin hebt om de race vanaf je luie bank te bekijken is de hoofdtribune van Circuit Zandvoort de plek waar jij moet wezen.

Op het rechte stuk van het voormalig Formule 1 circuit wordt een scherm van zestig vierkante meter geplaatst en gaat de hoofdtribune open voor ruim tweeduizend racefans. Aankomende zondag is Verstappen vastberaden om zijn goede reeks uit Azië voort te zetten op het Amerikaanse continent.

Foto: Circuitpark Zandvoort

Het was eerst als een actie van BOVAG bedoeld waarbij vijftig auto’s op de start-finishlijn mochten parkeren en vanaf het grote scherm de Formule 1 race konden volgen. Door een reactie van meer dan 1.200 fans van de koningsklasse van de autosport, is het idee veranderd in een samenwerking met Circuit Zandvoort en kan iedereen die er snel genoeg bij is op stoeltjes op de hoofdtribune plaats nemen tijdens de race.

Zondag avond om 21.00 Nederlandse tijd gaat de Grand Prix van Amerika van start. Wil je daarbij zijn? Ga dan als een haas naar de site van het historische circuit aan de kustplaats om nog kaartjes te bemachtigen voor de F1 drive-in.

Reageer op artikel:
Gratis op groot scherm naar Verstappen kijken tijdens F1 drive-in op Zandvoort
Sluiten