Grappenmaker neemt Hollywood sign onder handen

redactie 2 jan 2017 Entertainment

Een lolbroek heeft in Amerika de aandacht van het hele land en de rest van de wereld te pakken weten te krijgen. De grappenmaker uit Los Angelas veranderde voor zijn stunt de letters van het wereldberoemde Hollywood-bord in Hollyweed!

 

Een foto die is geplaatst door Chad Mumm (@chadmumm) op

De afgelopen maanden heeft Trump de schijnwerpers op zich gericht in de USA, maar deze knul wist met zijn grap overal het nieuws te halen. Hij geeft aan voor de legalisatie van wiet te zijn en laat op deze manier zijn standpunt blijken. In Californie is pas een wet ingevoerd die het niet strafbaar maakt wiet recreatief te gebruiken, de lolbroek geeft op deze mooie manier zijn steunbetuiging. Vanaf 1 januari 2018 gaat deze wet in.

 

Een foto die is geplaatst door #STRAPSBYELROOBS (@strapsbyelroobs) op

De stichting die de letters beheert, gaf al snel aan maatregelen te nemen. Het moet moeilijker worden in de toekomst bij de letters te komen en indringers zullen eerder gedetecteerd worden. Het is niet alleen een gevaar voor de letters als ze misbruikt worden, het is ook niet veilig voor grappenmakers om erop te klimmen. Deze vandaal is echter niet de eerste die zo’n stunt flikt: in 1976 werd hetzelfde geintje al eens uitgehaald.

Bron: HighSnobiety

Reageer op artikel:
Grappenmaker neemt Hollywood sign onder handen
Sluiten