Drie dikke nieuwtjes over de nieuwe Grand Theft Auto

Redactie 6 mrt 2018 Entertainment

Bankje beroven, vliegtuigje jatten, in de dikste wagens rijden of even creatief doen met een jerrycan, onze uren in Grand Theft Auto V zijn nog lang niet gedaan. De meeste onder ons zullen de singleplayer al eent tijdje uitgespeeld hebben en zijn misschien wel toe aan een nieuw verhaal. Zie hier nieuws over GTA VI.

Voordat je verder gaat met dit artikel, moeten we wel nog wat tegen je zeggen. Laten we eerlijk zijn tegen elkaar en accepteren dat dit een gerucht is. Ga dus niet je baan alvast opzeggen of je vrij plannen voor de komende drie jaar, neem dit vooral met een korreltje zout. Ben je weer terug op niveau? Goed, dan gaan we verder met het nieuws.

Gta Iv GIF - Find & Share on GIPHY

Releasejaar

Het Youtube kanaal The Know heeft wat informatie weten los te peuteren over het nieuwe spel van Rockstar. Eén ding is zeker, hij gaat er ooit komen, maar wanneer. Volgens de mannen van The Know zou GTA VI in 2022 uitkomen. Dat is dus nog even wachten, maar dat hadden we stiekem ook wel verwacht. Niet alleen het releasejaar wisten deze knakkers te fixen, ook wat nieuws over het spel zelf. En wat voor nieuws…

There is a woman in town

In de nieuwe game van Rockstar zul je voor het eerst met een vrouwelijk personage spelen. Dit hadden wij niet zien aankomen. In eerste instantie kregen we meteen argwaan, maar nadat we aan het idee gewend waren, klonk het zo slecht nog niet. Stel je voor, een super slimme chick in die nekdiep in de crimewereld zit tussen allemaal losers. Daar kan Rockstar echt wel iets tofs van maken. Dat is niet het enigste nieuws, nee we trakteren met nog een leuk detailtje. Grand Theft Auto VI zal zich op twee plekken afspelen. De game zal gespeeld worden in Zuid-Florida en, nu komt ‘ie, en in Zuid-Amerika. Holy shit, wordt dat knallen tussen de anaconda’s en de miereneters?

Gta GIF - Find & Share on GIPHY

Nogmaals, het is een gerucht; het kan dus zomaar allemaal kant en klare onzin zijn. The Know heeft al vaker nieuwtjes goed voorspeld, maar soms ook fout gegokt. We zullen het in de komende jaren zien. In ieder geval kijken we ontzettend erg uit naar het nieuwe spel van Rockstar.

Reageer op artikel:
Drie dikke nieuwtjes over de nieuwe Grand Theft Auto
Sluiten