30 uur in een grafkist liggen voor 300 dollar

redactie 29 sep 2018 Entertainment

Natuurlijk willen we niet dood. Daarvoor is het leven op deze planeet veel te leuk. Onder de grond is het ook niet echt gezellig tussen alle wormen en maden om je heen. In Six Flags St. Louis kun je betaald in een grafkist liggen, voor 30 uurtjes dan, daarna mag je als Jezus Christus weer opstaan. 

Halloween komt er weer aan. De Walibi Fright Nights beginnen binnenkort en er is een enorm spookhuis in Nijmegen. Voor je het weet staat er een stel kiddo’s voor de deur waar je snoep naartoe moet flikkeren. Hoewel dat in Nederland niet echt een ding is. In Amerika wel, daar hebben ze wel vaker gekke dingen.  Als jij het 30 uur volhoudt in een grafkist in Six Flags St. Louis, dan krijg je daar 300 dollar voor. Daar kun je een hele bende snoepgoed van kopen. Of bier. Of snoepjes van pullen bier.

Bingewatchen in je kist

Er worden 6 mensen uitverkoren om plaats te nemen tussen de vier houten planken. Je krijgt alleen het geld als je het helemaal uithoudt. Wanneer 2 van de 6 mensen het volhouden, wordt het bedrag gedeeld door 2. Je krijgt er ook Golden Cards bij, waarmee je de rest van het park in kan. Uiteraard werken er bij Six Flags ook mensen, geen doodgravers. Zo mag je ieder uur even 6 minuten luchten en als je even moet pissen, hoeft dat gelukkig ook niet in de kist. Dat zou ook best wel goor zijn. Je mag trouwens de kist in samen met je mobiel, kun je gewoon effe je serie uitkijken. Even bellen vanuit het hiernamaals met je vriendin. Hoe nice is dat.

Als je de hele rit uitzit, mag je naar 30 uur je kist mee naar huis nemen. Kun je het thuis gebruiken als bed in de logeerkamer. Of  misschien is de grafkist handig voor later. Scheelt je familie weer een paar duiten.

Reageer op artikel:
30 uur in een grafkist liggen voor 300 dollar
Sluiten