Gozer klaagt zijn date aan voor te veel sms’en tijdens hun bioscoopdate

Redactie 21 mei 2017 Entertainment

Als je een willekeurig persoon zou vragen wie z’n drie beste vrienden zijn staat hoogstwaarschijnlijk de ‘vriend’ Apple of Samsung in dat lijstje. Alles gaat tegenwoordig via dat rechthoekige ding in onze broekzak en dat is helemaal geen probleem, maar we lijken, of zijn, toch steeds meer verslaafd aan onze kleine vriend.

Een meisje die op date gaat bewijst maar weer eens hoe ver het tegenwoordig eigenlijk kan gaan. Een gesprek met elkaar voeren delft het onderspit wanneer het telefoontje in de broekzak rinkelt. Digitale communicatie over face-to-face communicatie.

Texting During Movie

Een man klaagt een vrouw aan voor de prijs van het bioscoopkaartje nadat zij op hun ‘first date from hell’ de gehele film (Guardians of the Galaxy Vol. 2) zat te sms’en. “Dit is één van mijn grootste irritaties” vertelde de 37-jarige Brandon Vezmar tegen de American Statesman nadat hij een claim van $17.31 had ingediend.

Brandon Velzmar

De man claimt dat de vrouw begon met sms’en na 15 minuten en dat zij dat de rest van de film bleef doen. Hij vroeg haar herhaaldelijk of ze uit de zaal wilde gaan als ze toch bezig bleef. Dat deed ze, stapte gelijk haar auto in, reed naar huis en liet Vezmar achter zonder lifr.

Ervan uitgaande dat het verhaal helemaal klopt liet de vrouw inderdaad wel wat te wensen over als je het hebt over date etikette maar het indienen van een rechtszaak gaat toch wel erg ver. De vrouw bestempeld het dan ook als ‘insane’. Terecht als je het ons vraagt…

Brandon vindt blijkbaar dat hij volledig in zijn recht staat en hij vraagt zijn volgers te beoordelen. Wij hebben geen reactie gezien waarin Brandon gelijk krijgt.

Neem die $22 gewoon voor lief en ga door met je leven joh…

Reageer op artikel:
Gozer klaagt zijn date aan voor te veel sms’en tijdens hun bioscoopdate
Sluiten