Gouden Brug in Vietnam wordt door reusachtige handen gedragen

Redactie 3 aug 2018 Entertainment

In Vietnam is deze week een nieuwe brug geopend dat de massa’s met toeristen geheid naar zich toe gaat lokken. De Gouden Brug in de heuvels van Ba Na wordt namelijk gedragen door een paar reusachtige handen.

De handen zien er misschien uit als steen, maar zijn vervaardigd van staal en glasvezel. De brug bevindt zich vlakbij de kuststad Da Nang, in het midden van Vietnam. Doordat de brug zich op een hoogte van zo’n 1.400 meter boven de zeespiegel bevindt, heb je een formidabel uitzicht over het uitgestrekte landschap. Het is ontworpen als de handen van god die een gouden draad vastpakken.

Toeristische attractie

In tegenstelling tot iconische bruggen als de Golden Gate in San Fransisco of de Harbour Bridge in Sydney, verbindt de Gouden Brug geen land met elkaar, maar is het een 150 meter lange voetgangersbrug die vooral dienst doet als toeristische attractie. Heb je een tripje naar Vietnam in de planning, dan moet je deze zeker even meepakken.

Ensuring the path, stable as it stands. Lifting it up, with two giant hands. #smashpopvietnam #smashpopmavic

A post shared by Jason ? (@smashpop) on

#bridge #danangbridge #travel #vietnam

A post shared by Yan Jiang (@yan4jiang) on

Danang Golden Bridge Vietnam. Un paio di mani giganti sollevano il ponte sopra le montagne del Trường Sơn in Vietnam. La struttura, creata come strategia anche per il turismo, emerge dagli alberi del giardino Thien Thai a Ba Na Hills. Situato a più di 1400 m sul livello del mare, il ponte incorpora otto campate e si estende per 150 m di lunghezza.

A post shared by Artwave.it (@artwave.it) on

Foto: Instagram

Reageer op artikel:
Gouden Brug in Vietnam wordt door reusachtige handen gedragen
Sluiten