Neem een kijkje in deze met goud bedekte badkamer

redactie 21 okt 2018 Entertainment

Een van de belangrijkste momenten van de dag is het moment dat je plaats neemt onder je douchekop. Een rustmomentje waarin je al je zonden van de dag reflecteert en tot nieuwe inspiratie komt om die bloedmooie dame op kantoor mee uit te vragen.  De gast die dit appartement in New York heeft bedacht vond dat douchen en badderen wel heel speciaal moest worden. Bijna de gehele badkamer is van goud. 

Steve Gold (toepasselijke naam wel), geeft je een rondleiding door dit ziek vette appartement in New York City. Je legt zo’n 12 miljoen dollar neer voor dit stulpje, maar dan heb je wel iets speciaal in je fikken. Zo zijn er stoelen van slangenleer, een dikke lounge, een lift, een bar, een bibliotheek, enorme banken en deze epische badkamer van goud.

Het appartement in Soho heeft net een 3 jaar lange renovatie gehad waarin allerlei toeters en bellen zijn toegevoegd. Het is geïnspireerd door de stad New York, maar je kan er bijvoorbeeld ook dingen terugvinden die in een hotelkamer in Parijs hadden gepast. Voor de echte luxe-paardjes onder jullie.

 

 

Reageer op artikel:
Neem een kijkje in deze met goud bedekte badkamer
Sluiten