Op zonnekracht koken kan met de GoSun Grill

Redactie 30 mrt 2017 Entertainment

Rommelen met de kolen, aanmaakblokjes die hun werk niet doen en vlees dat verkeerd gebakken is waardoor je een week niet van de wc af kunt komen omdat je anders je broek vol dirkt. Lekker barbecueën levert nog altijd een heleboel problemen op die een gezellige zomeravond de nek omdraaien.

Genieten van een zomerse dag moet weer genieten worden. Het team van GoSun wilde het plezier terugbrengen en een duurzaam alternatief bieden voor die berg kolen die er in de barbecue doorheen gejaagd wordt.

GoSun ontwikkelde de GoSun Grill. Deze grill bundelt zonnestralen in een afgesloten buis waarin je eten perfect bereid wordt. Er is geen stekker nodig en het voer verliest geen smaak. Nog een meevaller: ook op bewolkte dagen werkt de grill gewoon.

Het kooktoestel is makkelijk mee te nemen en leent zich dus perfect voor een vreetpartij op het strand of in een park. Daarnaast werkt de GoSun grill net zo snel als een normale barbecue op kolen of gas. Je hoeft na afloop ook geen roosters schoon te krabben, de onderdelen kunnen gewoon in de vaat! Voor nog geen $800 is dit wondertje te koop.

HiConsumptionGoSun

Reageer op artikel:
Op zonnekracht koken kan met de GoSun Grill
Sluiten