Gordon Ramsay wordt gesloopt door Aziatische kok voor slechte Pad Thai

Redactie 9 apr 2018 Entertainment

We weten dat Gordon Ramsay soms nogal kan uitflippen als een gerecht niet goed of gewoon goor is. Niets is mooier als iemand anders tript op the man himself als zijn gerecht niet goed is. Dat zien we niet vaak. Gordon dat was gewoon f*cking disgusting!

Deze mooie scene komt uit een episode van The F Word. Gordon Ramsay gaat op pad en test het typisch Aziatische gerecht Pad Thai. Je kunt het vooral veel krijgen op de straten Azië. De chefkok vraagt zich af hoe de kwaliteit is gesteld in de Londense restaurants. Daar zou de kwaliteit toch vele malen hoger moeten liggen dan op straat in Azië?

No Pad Thai

Zoals we Gordon al langer kennen, weet hij het altijd beter en maakt hij dan ook zijn eigen versie van Pad Thai. Hij proeft het gerecht van de chefkok van het restaurant Blue Elephant en laat daarna zijn gerecht aan de Aziatische kok proeven. De reactie van de man is geniaal. “This is not Pad Thai at all.” Dan staat meneer Ramsay met een mond vol tanden. Ai, pijnlijk.

Fantastisch

Hij probeert het nog goed te maken door te zeggen dat zijn gerecht toch helemaal niet zo verkeerd is, maar daar heeft de Londense kok geen zin in. Pad Thai is een traditioneel gerecht en daar hoor je geen andere zooi van te maken. Lekker bezig Gordon! Wij vinden het in ieder geval helemaal fantastisch. Zo wordt de master ook een keer verteld dat hij niet altijd gelijk heeft. We willen meer van deze shit zien.

Reageer op artikel:
Gordon Ramsay wordt gesloopt door Aziatische kok voor slechte Pad Thai
Sluiten