Man houdt GoPro verkeerd om vast waardoor hij de hele vakantie zichzelf filmt

Redactie 13 aug 2018 Entertainment

Voor sommigen gaat de ontwikkeling van technologie veel te snel, vooral de ouderen onder ons. Ze zijn niet zo handig als wij met de smartphone of laten tijdens het filmen, de lens bedekt door te vergeten het dopje eraf te halen. Zo ook deze man, die de GoPro verkeerd om vasthoudt en de hele tijd zichzelf filmt.

Lijkt erop dat de beste man wat sfeerbeelden wil maken van zijn reis met de Thalys door Nederland, we horen hem in ieder geval zeggen dat hij in de Rotterdam. De stad die bekend staat als, tja, Rotterdam. De beelden zijn zo awkward dat het super grappig wordt.

De GoPro is eigenlijk van zijn zoon Mark. “I lent my Dad my GoPro for his holiday to Amsterdam with my mum, when he returned it with much anticipation of me editing his footage we realised that he had been filming with the camera the wrong way around. He blames the buttons being in the wrong place”, zegt Mark over de geniale vakantiebeelden van zijn pa. Volgende keer misschien een iets uitgebreidere instructie voordat ze weer op vakantie gaan.

Foto: YouTube.

Reageer op artikel:
Man houdt GoPro verkeerd om vast waardoor hij de hele vakantie zichzelf filmt
Sluiten