Google lanceert oortjes die jou 40 talen laten verstaan

Redactie 6 okt 2017 Entertainment

Je hebt vast wel eens aan de kant van een verlaten weggetje gestaan in Spanje en je daarbij afgevraagd waar je in godsnaam heen moet. Als je het vervolgens aan dat lief-ogende Spaanse vrouwtje vraagt, begint ze in haar eigen taal op te ratelen welke richting je op moet. Heel vriendelijk, maar je hebt er natuurlijk geen klap aan want je verstaat er geen snars van. Google begrijpt deze struggles als geen ander en grijpt in.

Op 4 oktober tijdens hun eigen Google Pixel event in San Francisco, lanceerde Google de Pixel Buds. Deze draadloze oortjes hebben een revolutionaire functie, ze kunnen namelijk 40 talen vertalen. En dat met zo’n moordend snel tempo dat je dat Spaanse vrouwtje in begrijpend Spaans vriendelijk kan bedanken voor haar hulp. Hoe vet is dat!

Tijdens het event vertaalden ze Zweeds naar Engels en andersom, alsof het niks is. De Google Pixel Buds gaan 5 uur mee aan één laadbeurt en kosten je 160 dollar. Geen prikkie, maar je krijgt er wel écht wat voor. Gooi die saaie taalcursus maar aan de kant, die heb je niet meer nodig!

Foto: YouTube

BALLINNN'

Reageer op artikel:
Google lanceert oortjes die jou 40 talen laten verstaan
Sluiten