GoldenEye is terug in een nieuw jasje met HD-graphics

redactie 15 aug 2016 Entertainment

Een van de meest legendarische games aller tijden is zonder twijfel GoldenEye voor de Nintendo64. Welke gast die in de 90’s is opgegroeid heeft ‘m niet gespeeld. Iedereen kent de multiplayer modus met golden gun in de Basement. Met dat pistool was een schot in je kleine teen al dodelijk. Je kan natuurlijk je Nintendo64 afstoffen en de first person shooter er weer eens inschuiven, maar dankzij een paar dedicated fans is dat niet nodig. Want GoldenEye is terug, en wel met graphics in HD resolutie.

GoldenEye: Source is een fan-made mod project. Het is een multiplayer versie van de 007-klassieker uit de jaren ’90 en is uitsluitend voor PC. Er is geen single-player optie, dus alles draait om het spelen met en tegen je gamende vrienden.

Het spel beschikt in tegenstelling tot z’n oudere broer over high-definition graphics, 25 maps, 10 game modes en alle 28 wapens uit de originele GoldenEye. Dus ja, ook over de golden gun. Hieronder kun je de trailer checken. Daarna kun naar moddb.com om de game te downloaden en te spelen.

Reageer op artikel:
GoldenEye is terug in een nieuw jasje met HD-graphics
Sluiten