Goed nieuws voor alle Homeland fans

redactie 15 aug 2016 Entertainment

Het behoort wat ons betreft in het rijtje van de allerbeste en spannendste series aller tijden: Homeland. En dan is het prettig als er goed nieuws uit die hoek komt. Nou, we hebben zelfs twee goede nieuwtjes. De eerste is dat het Amerikaanse betaalkanaal Showtime dit weekend bekend heeft gemaakt dat seizoen zes van Homeland z’n première zal beleven op 15 januari 2017.

Het zesde seizoen zal zich na uitstapjes naar Zuid-Afrika en Berlijn weer af gaan in de States. Carrie is nog altijd de onbetwistbare hoofdrolspeelster en werkt inmiddels in New York voor een organisatie die zich inzet voor het welzijn van moslims.

De seizoen ouverture start met het verkiezen van een nieuwe Amerikaanse president. Daarmee hoopt het stiekem op een scenario waarbij Hillary Clinton in real life wordt verkozen tot president, want in Homeland zal Elizabeth Marvel uit House of Cards de rol van president vertolken. Wij wachten met smart op de officiële trailer.

Maar dan over naar het goede nieuws deel twee. Want het ziet er naar uit dat Homeland voorlopig nog wel even te zien zal zijn. ‘Door al het enthousiasme van producent Howard Gordon verdient Homeland het om met meerdere seizoenen verlengd te worden,’ aldus Showtime in een verklaring. Zodoende komt er ook een zevende en een achtste seizoen van Homeland. Daarnaast liet de zender doorschemeren dat het ook na het achtste seizoen nog graag door zou willen gaan met de serie. Als de kwaliteit gehandhaafd blijft, dan zitten we voorlopig nog wel een tijdje goed met een van de vetste series van de laatste jaren.

Reageer op artikel:
Goed nieuws voor alle Homeland fans
Sluiten