Had de tweede goal van Ronaldo in de wedstrijd tegen Atlético afgekeurd moeten worden?

redactie 15 mrt 2019 Entertainment

Poh, wat was Cristiano Ronaldo aan het shinen afgelopen dinsdag. Hij besliste eigenhandig de strijd om de kwartfinale van de Champions League. Met de waanzinnige prestatie van drie goals bezorde hij de Oude Dame een plek in de kwartfinale. De fans van Atlético bleven verbijsterd achter. Hoe kon dit gebeuren? Nou, één fan had wel een idee. De tweede goal van de geweldenaar was volgens hem namelijk helemaal niet over de lijn geweest. In een zelfgemaakt filmpje legt hij haarfijn uit dat de doellijntechnologie niet klopt en dat het allemaal gaat om een grote samenzwering van de UEFA. 

Eerlijk is eerlijk, na het zien van dit filmpje zal je de geldigheid van de goal wel in twijfel gaan trekken. Mocht het waar zijn, dan is Atlético dus bestolen van de kans om hun ploeg middels een verlenging alsnog een ronde verder te loodsen.

VAR en doellijntechnologie

We kunnen wel stellen dat de VAR en de doellijntechnologie de voetballerij voorgoed hebben veranderd. Of je het nou leuk vindt of niet. Het is in ieder geval een stuk eerlijker geworden. Althans, dat dachten we. Check het filmpje en oordeel zelf.

Reageer op artikel:
Had de tweede goal van Ronaldo in de wedstrijd tegen Atlético afgekeurd moeten worden?
Sluiten