Dit is de beste raamdecoratie om te gluren naar je buurvrouw

Redactie 3 jul 2018 Entertainment

Hé, viespeuk. Kom je gluren hoe je het beste je buurvrouw kunt bespieden? We begrijpen je wel. Althans, dat ligt natuurlijk volkomen aan je buurvrouw. Niet dat je zit te staren naar je bejaarde, verschrompelde buurvrouw van 83. Check even hieronder onze tips voor de beste raamdecoratie om naar je buurvrouw te gluren.

Laten we eerst beginnen met dat er veel verschillende soorten raamdecoraties aka gordijnen zijn. Dat betekent dus dat er ook veel verschillende gluurtechnieken zijn. Je hebt de ik-kijk-om-het-hoekje-techniek en natuurlijk de klassieker: ik-kijk-net-tussen-de-lamellen-door-techniek. Wij zetten een aantal decoraties op een rijtje zodat jij het beste jouw techniek kunt aanpassen op het raambehang.

Shocked Matt Leblanc GIF - Find & Share on GIPHY

Rolgordijnen

De rolgordijnen-techniek. Ah, je bent een klassiek gevalletje. Je houdt het graag simpel en beweegt je gordijn zo smooth op en neer zodat je de beste view hebt. Smart, maar wel opvallend. Zo komt jouw hoofdje er misschien net onderdoor en kun je gespot worden. Je zou nog altijd voor de duo rolgordijn kunnen gaan. Misschien iets meer safe.

Jaloezieën

Nee, dit gaat niet over jaloezie als in jaloers zijn. Je weet wel, jaloezieën zijn van die horizontale lamellen. Van die strepen waar je fijn tussendoor kunt gluren. Voor ons blijft dit toch wel een van de favorieten. Je blijft eigenlijk onzichtbaar vanwege de schaduw die de jaloezieën achterlaten en je kunt ook nog eens fijn wat bekijks spotten. Kassa!

Lamellen

Classic gevalletje hoor. Met deze langwerpige dunne plankjes kun je ideaal spotten in de lengte. Helemaal mooi als je een groter en langwerpig oppervlak wilt scoren. Nadeel is de garantie om gesnapt te worden. Die is hier wel aanwezig. De ideaalste lamellen kun je trouwens scoren bij Rolgordijnwinkel.nl. Serieus, die zijn perfect. Voor de bovenstaande gordijnen ook hoor.

Kpop GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
Dit is de beste raamdecoratie om te gluren naar je buurvrouw
Sluiten