GLMRR presenteert: Zimra Geurts!

Redactie 16 jul 2015 Girls

Zo, is dat effe goed nieuws op de donderdagmiddag. Onze vrienden van GLMRR hebben ex-Playmate Zimra weten te strikken voor hun crowdfundingsplatform voor glamoureuze naaktfotografie. Dat wil zeggen: als wij genoeg centjes lappen, dan gaat Zimra exclusief voor leden van GLMRR uit de kleren. ‘Ik heb een nare eetstoornis overwonnen, ik ben eindelijk op een natuurlijke wijze op gewicht, en ik wil mijn fans graag een plezier doen met een prachtige nieuwe shoot!’, aldus Zim.

Hoofdredacteur Jan Heemskerk is verguld dat Zimra bij GLMRR heeft getekend. ‘Zimra is echt een icoon als Glamourmodel, een van de meest succesvolle Playmates die Playboy ooit in Nederland heeft voortgebracht, een klassieke schoonheid, bizar sexy vrouw en een bijzonder grappig mens.’

Mocht jij net zo in de wolken zijn als Jan, dan kun je vanaf 5 euro centen pompen in het realiseren van de naaktshoot van Zimra. Wordt het streefbedrag binnnengehaald, dan zal de rondborstige blondine op de gevoelige plaat worden gezet door topfotografe Myrthe Mylius. ‘Ik voel me bijzonder op mijn gemak bij Myrthe en ik weet zeker dat ik me bij haar volkomen kan blootgeven,’ aldus Zimmie. Nou, wij zijn fan en gaan doneren ook. Op naar een legendarische comeback van ’s lands lekkerste Playmate evah! 

Klik hier om Zimra’s profiel te checken en centjes te doneren voor haar naaktshoot

Reageer op artikel:
GLMRR presenteert: Zimra Geurts!
Sluiten