GLMRR is nieuw platform dat zich inzet voor de naaktfotografie

Redactie 15 apr 2015 Entertainment

Jawel, Nederland is een nieuw spannend platform rijker: GLMRR.com. Vanmiddag lanceerden Jan Heemskerk (ex-hoofdredacteur van FHM en Playboy) en de altijd beminnelijke Victoria Koblenko het nieuwe concept. Wat is ‘t? Een crowdfundingsplatform waarmee wij, vrouwen liefhebbend Nederland, de kans krijgt om fraaie glamourshoots mogelijk te maken van bekend en onbekende schoonheden. Zulke initiatieven kunnen wij alleen maar begroeten met gejuich, ballonnen en bier.

GLMRR noemt zich de online opvolger van traditionele vrouwvriendelijke media als FHM en Playboy. Daarmee is gelijk de bandbreedte ingekaderd: van frisse zomerjurkjes tot smaakvol en esthetisch naakt. Er zijn drie smaakjes: van lingerie/bikini tot teasing topless tot stijlvol naakt. Via crowdfunding kunnen wij zorgen dat de shoot van de betreffende vrouwen werkelijkheid wordt. Een reportage wordt daarbij alleen gerealiseerd wanneer de kosten zijn gefund. De shoot is vervolgens exclusief beschikbaar voor de donateurs. Victoria Koblenko heeft al verkondigd dat als ze ooit voor de camera volledig uit de kleren gaat, dat ze dat bij GLMRR gaat doen. Wij kunnen niet wachten.

De immer goedlachse Jan Heemskerk zegt er het volgende over: ‘We proberen een aanvulling te zijn op FHM en Playboy, twee iconische tijdschriften en geliefde voormalige werkgevers van mij. We steunen hen graag en wie weet in concrete samenwerking met hun zegenrijke werk!’

Benieuwd wie je uit de kleren kan crowdfunden? Check GLMRR.com en schrijf je in!

GLMRR – Hoe het werkt from GLMRR.com on Vimeo.

Reageer op artikel:
GLMRR is nieuw platform dat zich inzet voor de naaktfotografie
Sluiten