GLMRR Babe van de Week: Stephanie

Redactie 23 apr 2015 Girls

GLMRR’s Babe van de Week komt helemaal uit het hoge noorden, want Stephanie kun je in Leeuwarden zomaar tegen het ranke lijf lopen. Maar voor hetzelfde geld zien we deze blinkende brunette straks volledig uit de kleren in een ravissante glamoureuze fotoshoot! Als we allemaal de prijs van één biertje doneren, dan komt die supersexy shoot er gewoon. Want zo rollen ze bij GLMRR

Steph, kom d’r maar in meid! ‘Bij glamour fotografie voel ik me vrij, daarom heb ik er ook voor gekozen om helemaal uit de kleren te gaan. Ik schaam me nergens voor. Ik ben hartstikke blij met m’n lichaam en dat is wel degelijk terug te zien op mijn foto’s. Ook vind ik het belangrijk om er altijd goed uit te zien. Ik ben nog jong en fris, heb een mooi lichaam en kan jullie daarom echt niet teleurstellen!’

Ja zeg. Dan kunnen wij haar natuurlijk ook niet teleurstellen. Sponsoren die shizzle! Als je je nu via FHM aanmeldt bij GLMRR, dan krijg je 5 euro startkapitaal cadeau. Inschrijven doe je hier. Niet twijfelen, lekker doen met z’n allen!

Babe van vorige week gemist? Marieke mag er ook zijn zeg!

Reageer op artikel:
GLMRR Babe van de Week: Stephanie
Sluiten