Glamour model heeft ‘t wel heel gezellig met vliegtuigpiloot tijdens een vlucht naar New York

luc 27 jul 2015 Entertainment

Glamourmodel Chloe Mafia kreeg wel een heel speciale behandeling tijdens een vlucht naar New York toen de piloot haar uitnodigde in de cockpit voor enkele glazen champagne en om te spelen met alle knopjes. De piloot – die zichzelf – thé naughty pilot – noemt, liet Chloe bij hem op schoot zitten en rookte ook nog eens 40 sigaretten tijdens de vlucht van London Heathrow naar New Yorks JFK vliegveld.

Het model nam zowel foto’s als video’s tijdens haar verblijf in de cockpit, waarbij de borsten niet geheel onbedekt bleven. De piloot smeekte Miss Mafia om haar koplampen te mogen zien voor beter licht op 6 kilometer hoogte. Maar niet voordat hij eerst stoere verhalen vertelde over dat hij meer dan de helft van de stewardessen al had gedaan en een member is van de mile high club. De charmeur.

Zelfs de rondborstige Chloe was nogal flabbergasted van het gedrag van de piloot, die toch verantwoordelijk hoort te zijn voor een veilige vlucht van de 300 aanwezigen in het vliegtuig.

Vlak nadat het vliegtuig was opgestegen en de riemen los mochten, werden Chloe en haar model vriendin door een stewardess gevraagd om naar de cockpit te komen. Eenmaal binnen mochten ze aan elk knopje zitten, werden ze gevraagd om op schoot bij de piloot te zitten en ook de pilotenpet werd opgedaan. De piloot probeerde elk trucje uit het boekje volgens Chloe: "op een gegeven moment begon hij liedjes te zingen, waaronder ‘Hakuna Matata’ en Toni Braxton’s ‘Un-break My Heart.’

Hmmm… of deze tactiek heeft gewerkt weten we niet. Maar Chloe zelf claimt alle knopjes aangeraakt te hebben behalve die van de piloot. Volgende keer misschien toch ‘Hakuna Matata’ laten voor wat het is.

 

Reageer op artikel:
Glamour model heeft ‘t wel heel gezellig met vliegtuigpiloot tijdens een vlucht naar New York
Sluiten