Grootste ginfestival van Nederland is dit weekend in Amsterdam

Redactie 16 mei 2018 Entertainment

We weten dat je alleen in bent voor het allerbeste. Dit jaar is gin een van de meest verkochte drankjes en supermarkten en festivals spelen daar slim op in. Tijdens het weekend van 18 en 19 mei vindt het grootste ginfestival van Nederland plaats in Amsterdam.

Het hele NDSM werf in Amsterdam zal omgetoverd worden tot een heus ginfestijn. Proost dus lekker met je vrienden op het weekend en reis als de wiedeweerga naar onze hoofdstad. Er zullen meer dan 200 ginmerken aanwezig zijn. Doe mee aan workshops, proefsessies en allerlei lezingen. Naast je favoriete gins zullen er genoeg mixdrankjes, vodka’s, genevers, tequila’s en zijn om te proeven. Voor ieder wat wils.

Gratis scheerbeurt

Op het festival staan niet alleen een hele hoop mooie standjes met alle soorten gin die een mens kan heugen. Onze vrienden van TABAC staan er ook met barbertruck. Mooi momentje om even een gratis scheerbeurtje te scoren. De barbiers van TABAC behandelen je op een speciale en persoonlijke manier, dus zeker een once-in-a-lifetime-momentje. Check ook even de Facebookpagina en de Instagram van de meesterbarbiers. Like en volg ze even, vinden ze tof. We zien je dit weekend op het NDSM werf!

Our Barbertruck is upcoming weekend at Gin Festival Amsterdam (19 & 20 of may). Come to say hello, drink some nice gins and get a free shave on top! ?#tabac #begentle #ginfestivalamsterdam #barbertruck #freeshave #perfectshave Photo: @roest_photographer

A post shared by Tabac Fragrances (@tabacfragrancesnl) on

Reageer op artikel:
Grootste ginfestival van Nederland is dit weekend in Amsterdam
Sluiten