Gigolo geeft je tips om een koning in bed te worden

lais 4 jun 2015 Entertainment

The Men’s Company is een internationaal High Class Gigolo bureau in Nederland, met stijlvolle en aantrekkelijke hetero escort mannen voor vrouwen. De High Class Gigolo’s hebben meer ervaring met vrouwen dan de fans van Ajax, Feyenoord en PSV bij elkaar. Daar kunnen we van leren! We vroegen aan gigolo Erwin hoe wij en jij een echte koning tussen de lakens kunnen worden.

Erwin vertelt: ‘Voor vrouwen en sex geldt: first the brain, then the body. Goede sex met een vrouw begint bij jezelf. Ken jezelf en werk aan jezelf. Dat maakt je automatisch ook een stuk zelfverzekerder en dat is voor een vrouw toevallig een heel belangrijke eigenschap. Niets is zo on-sexy als een onzekere man. Pas wel op dat je niet doorslaat en je als een arrogante zak gaat gedragen. En pas op met macho zijn, dat is leuk om even indruk te maken maar een vrouw wil vervolgens ook die gevoelige en zelfs beetje kwetsbare man met een kleine hartje zien.’

Oke, en na het mentale? Wat is het allerbelangrijkste om vrouwen in de juiste mood te krijgen?
Presentatie, een slechte eerste indruk maak je nooit meer goed. Zorg dat je schoon bent: vouwen letten op details. Mannen, let op je oksels en je schaamhaar: de wat ervarener vrouwen geven echt sterk de voorkeur aan mooi glad geschoren! Dan de kleding, het is en blijft voor vrouwen toch echt heel belangrijk wat je aan hebt. Vrouwen zijn echte schoenenfetisjisten, o wee als je oude afgetrapte exemplaren of goedkope sneakers draagt. O ja, en vergeet snel die kleurige boxershorts, gatenjeans, en besokte badslippers. Major turn off.’

Wat is na een niet verzorgd uiterlijk een ander struikelblok voor mannen?
‘Het is een open deur, sex is iets dat je met z’n tweeën opbouwt. Maar toch is “egoïsme” nog steeds klacht nummer 1 over vooral onervaren mannen. Want als je denkt als man het hele gebeuren van a tot z te moeten regisseren dan heb je grote kans dat je niet er uithaalt wat er in zit. Let goed op haar reacties wanneer je iets bij haar doet. Vraag het desnoods gewoon. En laat zelf ook merken wat je fijn vindt. Maar pas op, er lopen heel veel mannen rond die het lekker vinden (of denken dat zij het lekker vindt) om tijdens de sex te schelden, aan haar haren te trekken of op haar billen te slaan. En dat vinden de meeste vrouwen helemaal niks. Niet doen dus, tenzij je zeker weet dat ze dat wil. BDSM is hot, maar niet voor elke vrouw.


Ook Eva Mendes houdt van hygiëne.

Genoeg gedacht, tijd voor het echte werk. Hoe bouw je de juiste sfeer op zodat je daarna eens goed kan knallen?
Zij wil natuurlijk opgewonden raken en dat wil jij ook. En zij wordt weer opgewonden van jou, en jij weer van haar, en zij…. enzovoort. Het voorspel is essentieel. Voor vrouwen duurt het nooit te lang. Bouw het rustig op en hou balans tussen praten en doen. Flirten, een voorzichtige streling inclusief compliment, een onverwachte korte zoen op haar mond wanneer je opstaat om even iets te pakken, tongzoenen en omarmen, langzaam elkaar uitkleden. Ook jij dus,wacht niet met uitkleden want het is geen peepshow. Als de vrouw kleding uit doet, doe jij dat ook gelijktijdig met haar.

Al het voorgaande meegenomen, na een tijdje komt er een sleur. De seks gaat van fantastisch naar prima, van 5 naar 1 keer per week. How to spice it up?
Speeltjes vallen vooral bij de ervarener vrouwen meestal in de smaak. Een vibrator is het meest populair. Tip: De Fairy Turbo. Niet te snel met dat ding beginnen, het is meer een extraatje wanneer je al even lekker bezig bent. Schaam je ook niet om met zo’n ding aan te komen want tegen een goede vibi kan echt geen man op, als het gaat om de stimulatie van de clitoris. Een sterk onderschat hulpmiddel bij clit-stimulatie is glijmiddel, op siliconenbasis. Af en toe een beetje op de intieme delen zorgt wel voor een heerlijk gevoel. Het glijdt natuurlijk veel beter en je kunt ook veel langer doorgaan voordat er irritatie optreedt.

Douche, flirt, verleidt, neuk en koop een vibi: met bovenstaande tips is succes gegarandeerd. Dus mannen van Nederland jullie weten wat je te doen staat! Die vibra koop je trouwens hier bij Willie.nl Nou ja, kopen. Hij is 0 euro. Helemaal gratisj. En dit is je laatste kans. Sla je slag!

Tekst: Laïs van Niel

Reageer op artikel:
Gigolo geeft je tips om een koning in bed te worden
Sluiten