Gigantische jetser duikt op in Londen

Redactie 30 mrt 2017 Entertainment

Londen is wereldberoemd door zijn iconische skyline. De Big Ben is natuurlijk de absolute blikvanger, de reusachtige klok staat jaarlijks op miljarden foto’s. Het enorme reuzenrad London Eye en ook de legendarische Tower Bridge maken het verder helemaal af. Aan dit bijzondere stadsgezicht kan nu ook een werkelijk gigantisch borst worden toegevoegd.

Een goed stel jetsers is nooit ver weg op het internet. In praktisch ieder geval ben je twee klikken verwijderd van een stel blote memmen. Of je nu naar nieuwe geurstokjes of een caravan aan het zoeken bent, ze duiken overal op. Toch werd er wel verbaasd gereageerd toen dit bijzondere gevaarte opeens opdook in het straatbeeld.

Op de Britse Moedersdag, 26 maart, werd blote boezem onthuld, gevolgd door #FreeTheFeed. Een stel creatievelingen wilde meer bewustwording creëren rondom het geven van borstvoeding en bedacht dat een enorme borst daar wel aan zou bijdragen. Zij vinden het gek dat in 2017 het geven van borstvoeding in het openbaar nog steeds veroordeeld wordt. Dat moet gewoon kunnen. Dat vinden wij natuurlijk ook, onze aandacht hebben ze.

MotherLondon
MotherLondon

BoredPanda

Reageer op artikel:
Gigantische jetser duikt op in Londen
Sluiten