Gierige Gasten fixt gratis zendtijd op RTL Boulevard om hun track met o.a. Boef en Bizzey te promoten

Redactie 15 apr 2018 Entertainment

Voor niks komt de zon op, behalve als je een van de mannen van de Gierige Gasten bent. Dan is namelijk bijna alles gratis. Recent gingen de YouTubers de muziek in en maakten een heel dikke track met niemand minder dan Boef, Bizzey, Adje, Hef en Supergaande. Voor de promo van de track pakten de mannen groots uit, geheel gratis natuurlijk. Ze knalden een hoogwerker op het Leidseplein en straalden tijdens de uitzending van RTL Boulevard. 

Gierige Gasten zijn een YouTube kanaal waarin drie vrienden proberen dingen gratis te regelen waar je normaal gesproken een flinke zakcent voor moet neerleggen. De gasten weten er bijna altijd wel in te slagen, zelfs als het plan geheel gestoord is.

Muziek

Ze maakten recent een songtrack samen met Boef, Bizzey, Adje, Heff en Supergaande. Inderdaad niet de minste en je raad het al, dat regelden ze natuurlijk ook helemaal gratis. De muziekvideo staat nog niet online, die komt a.s. dinsdag, maar ze zorgden er wel voor dat de release de nodige media aandacht kreeg. De mannen wisten het voor elkaar te boksen om met een spandoek te verschijnen tijdens de uitzending van RTL Boulevard. Een heel slimme move natuurlijk, RTL Boulevard heeft rond de 800.000 kijkers, dat is nog is goedkope zendtijd.

Boete

Het avontuur liep niet geheel feilloos. Zo probeerde een boze bewaker het feestje nog te verstoren, tevergeefs. De politie werd helaas wel gecontacteerd en een boete van 99 euro werd uitgeschreven. Wat de mannen dus helemaal niks kan schelen, voor 100 euro 30 seconden zendtijd op RTL Boulevard, wat een ondernemers spirit! Zie hier de video:

Op twitter kregen de mannen veel reacties, de release van hun liedje is nu al een succes. Op de vraag of ze nu de muziek in wereld in gaan antwoorden ze dat ze te boeken zijn als DJ. Wij zijn benieuwd wat we allemaal nog meer van de mannen kunnen verwachten!

Foto: screenshot YouTube

 

 

 

 

Reageer op artikel:
Gierige Gasten fixt gratis zendtijd op RTL Boulevard om hun track met o.a. Boef en Bizzey te promoten
Sluiten